جنگ نرم مسئله ای نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت. این موضوع امروز در دستور کار دشمنان انقلاب اسلامی قرار گرفته و سرمایه گذاری هنگفتی برای پیشبرد آن صورت گرفته است.جنگ نرم امروز برای دشمنان ما یک استراتژی محسوب می شود که بسیار پیچیده تر و خطرناک تر از جنگ سخت بوده و مقابله با آن توانمندی خاص خود را می طلبد.لذا بر همه کسانی که دل در گرو اسلام و انقلاب و نظام جمهوری اسلامی دارند واجب است که خود را در برابر این تهاجم نرم که با هنرمندی خاصی از سوی دشمن صورت می گیرد مصون و مقاوم سازند.
قربانیان جنگ نرم
جنگ نرم که به تعبیری آن را جنگ فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اعتقادی می نامند یکی از چالش های پیش روی کشورهای در حال توسعه در سال های اخیر به شمار می رود، در این جبهه هوشیاری و بیداری توام با درایت نخبگان و اصحاب فکر و اندیشه جامعه حرف اول را می زند.به بیان دیگر باید تاکید کرد که در زمان حاضر انجام جنگ های نظامی به آخر خط بازدهی رسیده و برای مستکبران غرب و شرق این موضوع به اثبات رسیده که برای تسلط بر کشورها، لشگرکشی و صرف هزینه های کلان نظامی دیگر پاسخگو نخواهد بود چرا که تجربه ثابت کرده هیچ قوم و ملتی از اشغالگر استقبال نخواهند کرد، از همین رو ساده ترین راه یعنی غلبه بر افکار و اندیشه های ملت ها را برگزیده اند تا با ایجاد جنگ های روحی و روانی بتوانند مردم را ضمن تهی نمودن از آرمان ها و ارزش های شناخته شده تاریخی و مواریث گرانبهای فرهنگی، وام دار فرهنگ و اندیشه های مبتذل و بعضا غیرقابل دفاع خود کنند و ضمن رخنه در عرصه های فرهنگی و اجتماعی، همچون موریانه ای به قطع ریشه های کهن تاریخی ملت ها بپردازند و حمله ای نرم و خاموش و بی صدا داشته باشند.
به نظر می رسد اولین گام در مبارزه با تهاجم نرم دشمن کسب بصیرت و شناخت نسبت به ماهیت و اهداف و روش های آن است که هر سرباز و افسری باید خود را بدان مسلح سازد. دشمن در جنگ نرم به دنبال آن است که شالوده نظام را از درون متلاشی سازد و امکان هرگونه حرکت و عکسی العمل را از طرف مقابل بگیرد و به دنبال آن سیاست های خود را بدون هیچگونه مزاحمت و مقاومتی اعمال کند. با این اوصاف این سئوال مطرح می شود که چه عاملی باعث شد تا دشمن ما طی ?? سال گذشته در مقابله با جمهوری اسلامی ایران ناکام باشد؟چرا تمام اقدامات دشمن اعم از تحمیل ? سال جنگ و همجنین انواع تحریم های اقتصادی و سیاسی موفقیت و پیروزی برای آنان در بر نداشته است؟جواب کاملا روشن است.همه پیروزی ها و موفقیت های ملت ایران در عرصه های مختلف ریشه در اعتقادات و ایمان قوی آنان دارد.
دشمن این واقعیت را درک کرده و برای تضعیف آن همه امکانات خودر ا بسیج کرده است. مقابله با اعتقادات مذهبی و سست کردن آن ها در نسل جوان یکی از دستور العمل های دشمنان انقلاب اسلامی است که با مدد گرفتن از وسایل مدرنی چون اینترنت و ماهواره به دنبال پیاده سازی آن است تلاش سایبری کاخ سفید در جنگ نرم روبه گسترش است. جمعیت جوان ایران ، تعداد بالای کاربران اینترنتی، جاذبه های دنیای ارتباطات همه و همه دست به دست هم داده اند تا استراتژیست های کاخ سفید حساب ویژه ای روی نقش اینترنت در جنگ نرم علیه ایران بازکنند. فضای اینترنت امروز به فضای آلوده ای تبدیل شده که با تبلیغات رنگارنگ نظر نسل جوان و نوجوان ایرانی را به خود جلب می کند.محتوای آلوده برخی برنامه های اینترنتی و ساخت و راه اندازی هزاران سایت ضد اخلاقی و مستهجن بخشی از برنامه جنگ نرم دشمن علیه انقلاب اسلامی است که سعی دارد از این طریق عامل قدرت این ملت را که همانا اعتقادات قوی دینی است سست و منهدم کند.
برنامه های اینترنتی که با هزینه شرکت های آمریکایی،صهیونیستی و معاندان نظام طراحی و سازماندهی شده اند اعتقادات مذهبی نوجوانان و جوانان را هدف قرار داده تا نسلی که می خواهد سکان هدایت انقلاب اسلامی را بر عهده بگیرد از این عامل قدرت بی بهره باشد.شبکه های ماهواره ای نیز در همین راستا سیاست های ضد دینی خودر ا با تمام توان اجرا می کنند.راه اندازی دهها شبکه ماهواره ای فارسی زبان که اغلب توسط آمریکایی ها و صهیونیست ها تغذیه مالی و محتوایی می شوند دین مردم را نشانه گرفته اند تا جامعه ایران را از درون متلاشی سازند. به طور مثال شبکه فارسی زبان “فارسی وان” که توسط یک سرمایه دار صهیونیست راه اندازی و اداره می شود به شکلی حرفه ای متلاشی کردن کانون خانواده در ایران را نشانه گرفته است.پخش سریال های دوبله شده به زبان فارسی کاملا در راستای تضعیف نهاد خانواده،شکستن قداست آن و ایجاد شک و شبهه در اعتقادات دینی اعضای خانواده و همچنین ایجاد بدبینی میان اعضای خانواده حرکت می کند.
فارسی وان نمونه ای از دهها شبکه ماهواره ای است که دشمنان انقلاب اسلامی به راه انداخته اند تا نسل جوان ایرانی را از نسل انقلابی گذشته جدا سازد و نوعی بدبینی را نسبت به اعتقادات پدران و مادران آنان بوجود آورد و به یک تقابل نسلی دامن بزند.دشمن در برنامه های جنگ نرم خود شکاف نسلی در ایران را با قوت دنبال می کند و به دنبال ایجاد نوعی گسست میان نسل انقلابی،ایثارگر و مومن به اسلام،امام(ره) و انقلاب و نسل جوان و نوجوان است تا مانع از انتقال رمز پیروزی پدران و مادران آنان باشد.دشمن به خوبی دریافته است تا زمانی که اسلام و آموزه های ناب آن در ایران حاکمیت دارد هرگز نخواهد توانست حتی با پیشرفته ترین ابزار های نظامی،این کشور را تحت سلطه خود در آورد، به همین دلیل سستی و غفلت در این عرصه و وانهادن نسل جوان و نوجوان کشور در این میدان نبرد سخت و سنگین عوارض بسیاری را بر پیکره انقلاب وارد خواهد ساخت.دشمن تمام تلاش خود را برای گسست نسل جوان ایرانی از گذشته پر افتخار خود و ایجاد شبهه در ارزش های انقلاب و نهضتی که پدران و مادرانش از جان خود برای پیروزی و حفظ آن مایه گذاشته اند به کار بسته است.
اما ما تا چه اندازه برای پیوند نسل امروز و نسل دیروز و انتقال ارزش ها و تحقق آن تلاش کرده ایم؟ما تا چه اندازه ماهیت انقلاب اسلامی را برای نسل امروز توضیح داده ایم و آیا توانسته ایم برای نسل امروزبه این سئوال پاسخ دهیم که چرا انقلاب کرده ایم و چرا ? سال جنگیدیم؟تا چه اندازه توانسته ایم در تربیت دینی آنان موفق عمل کنیم و آنان را در برابر شبهه ها و موقعیت های نامناسب مصون سازیم؟اگر ما در این عرصه ها عملکرد خوبی به نمایش گذاشته ایم نباید نگرانی زیادی از جنگ نرم دشمن که به جنگ اعتقادات جوانان ما آمده است داشته باشیم هرچند که باید هوشیار باشیم.اما به نظر می رسد در این زمینه آنگونه که باید وشاید خوب عمل نکرده ایم.
حداقل می توان گفت که نتوانسته ایم همطراز دشمنان انقلاب در جبهه جنگ نرم از خود ابتکار و خلاقیت نشان دهیم.این جنگ همه هستی انقلاب ما را نشانه گرفته و یک برنامه ریزی قوی و منسجم و هزینه های کلان پشت سر آن قرار دارد که باعث شده ما آن را شوخی نگیریم. مبارزه در این جبهه توانمندی های خاص خود را می طلبد .تربیت افسران جنگ نرم می بایست با جدیت تمام در دستور کار قرار گیرد تا بتوانند در برابر هجمه ها و برنامه مخرب دشمنان از خود ابتکار عمل نشان داده و ضمن شناسایی به موقع عملیات و حیله های دشمن، نسبت به خنثی سازی آن اقدام کنند. امروز باتوجه به وسعت دنیای ارتباطات و فناوری های اطلاعات وگسترش رسانه های اینترنتی و مجازی تهاجم کشورهای استکباری از حالت جنگ نظامی و سخت افزاری به جنگ نرم آن هم در ابعاد فرهنگی واعتقادی تغییرماهیت داده است.با این حال باید اذعان داشت که در یک دهه اخیر سیل این تهاجمات گسترده غرب متوجه کشورمان بود. به گونه ای که جمهوری اسلامی ایران آماج حملات تهاجمی از نوع فرهنگی قرار گرفته و البته هوشیاری و آگاهی به موقع مردم اغلب تاکتیک ها و ترفندهای دشمنان و نقشه های شوم آنان را نقش بر آب کرده است.
اما باتوجه به حساسیت هایی که در ایام پس از انتخابات و التهاباتی که توسط سران اغتشاش و آشوب به وجود آمد به خوبی نشان داد که دشمنان ایران اسلامی در جبهه جنگ نرم با تمام توان ایستاده اند و هرروز به توطئه ای پناه می برند،از این رو مردم، مسئولان و خصوصاً اقشار دانشگاهی و فرهیخته جامعه در برابر چنین حوادثی نقش و وظیفه ای مضاعف دارند و همچنان که رهبر فرزانه انقلاب تأکید نمودند قشر دانشجوی ایرانی در نقش افسران جوان در خط مقدم جبهه جنگ نرم دشمن قرار دارند و باید بیش از پیش مراقب مرزهای فرهنگی و ارزشی جامعه باشند و دشمن را در رسیدن به اهدافش ناکام گذارند.دشمن در جنگ نرم شبکه فارسی وان را راه اندازی کرده تا بنیان خانواده و فرهنگ ایرانی را هدف بگیرد. از آن طرف سی دی های مستهجن به طور وسیعی در سطح کشور توزیع می شود.از سوی دیگر در حوزه سایبر دشمن در حال راه اندازی سایت های جدید برای ایجاد آشوب و بلوا در کشور است.که نمونه عینی آن را در فتنه بعد از انتخابات شاهد بودیم و بالاخره اینکه دشمن شبانه روز در حال دشمنی و فتنه گری ست و لذا مردم از مسئولین انتظار دارند که اختلاف بین دستگاهی خودشان را به نحوی حل کنند و به طور جدی به فکر مقابله با تهدیدات دشمن در جنگ نرم باشند.
نظر بدهید |